In In de Weerd is Siza o.a. vertegenwoordigd door de afdeling Siza Vrijwillige Inzet. De coördinator vrijwilligerswerk van Siza heeft naast haar werkplek op het hoofdkantoor van Siza (aan de Kemperbergerweg in Arnhem) ook haar werkplek in In de Weerd. Door de samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Arnhem en de andere organisaties binnen In de Weerd, zijn er al mooie initiatieven ontstaan en is In de Weerd uitermate geschikt om je als inwoner van Arnhem (en omstreken) te oriënteren op of informatie te krijgen over vrijwilligerswerk binnen Siza en over Siza in het algemeen.

De coördinator vrijwilligerswerk van Siza is niet altijd aanwezig. Daarom kun je het beste eerst een afspraak maken via vrijwilligeinzet@siza.nl of 088-3779171.

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant. Bij Siza denken we in mogelijkheden. Verleg met ons je grenzen.

Voor meer informatie over Siza en Siza Vrijwillige Inzet, ga naar www.siza.nl of direct naar www.werkenbijsiza.nl