Werken bij

Ben je op zoek naar een werk/leerplek maar is een betaalde baan nog een stap te ver? Wij bieden begeleiding door je actief te trainen op werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden zoals: werktempo, omgang met collega’s, betrouwbaarheid, zelfstandigheid etc. met als doel om richting een betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt toe te werken. 

Door onze inzet van het afgelopen jaar zijn er al een aantal medewerkers doorgestroomd naar andere (horeca) werkgevers in Arnhem of zijn zij een opleiding gestart.  

Interesse? Stuur dan een mail naar info@genietindeweerd.nl of bel voor een afspraak naar 026 -365 52 95 en vraag naar een van onze teamleiders. We maken graag kennis met je!

We werken volgens de Enspiratie-methodiek.

Vacature Teamleider 16 uur

Hoofdlocatie: Geniet in de Weerd

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Teamleider.

Onze organisatie telt zo’n 25 medewerkers die zich inzetten om weer een stap dichterbij de reguliere arbeidsmarkt te komen. Wij werken met hen samen aan een aantal belangrijke basisvaardigheden zoals; werktempo, zelfstandigheid, omgang met collega’s, betrouwbaarheid en kwaliteit leveren. Dit alles vindt plaats in diverse horecasettingen, waarbij wij ons focussen op het verhuren van vergaderzalen en een uitgebreid aanbod in eten & drinken.

De Teamleider is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse praktijk en werkt verschillende diensten. Veelal tussen 7:30 en 18:30 uur (open of sluitdienst) en soms ook een avonddienst. Naast het begeleiden van medewerkers op de werkvloer, houden de Teamleiders zich o.a. bezig met reserveringen, financiën, HRM, facilitair, en marketing, als aanvullende taak.

Wij zoeken iemand die;

Minimaal twee jaar ervaring heeft in een leidinggevende functie in de horeca
Ervaring heeft opgedaan met marketing en/of interesse heeft op dit gebied

  • Ervaren en bereid is om ook mee te werken met de operationele taken
  • Kan omgaan met ad-hoc werkzaamheden
  • Oog voor detail en HACCP heeft
  • Affiniteit heeft met de doelgroep en graag als team samenwerkt
  • Ideeën inbrengt en uitvoering geeft aan actieplannen
  • De relatie met externe contacten weet te onderhouden
  • Minimaal MBO niveau 4 heeft, bij voorkeur richting Hotelschool/Facilitair

Wij bieden salaris conform horeca cao.

Is je interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv. Deze kun je sturen aan Wilfredo Nieuwenhuis wilfredo@genietindeweerd.nl.